EVEN VOORSTELLEN

Studio El Tigre is een full-service creatieve all-round unit. Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking wordt alles zoveel mogelijk intern gereäliseerd. Dit steld ons in staat om het ganse ontwerp- en productieproces van nabij op te volgen. Een onuitputtelijke motivatie, creativiteit gekoppeld aan een jarenlange ervaring aangevuld met de nodige materialen en machines zorgen ervoor dat uw project bij ons in goede handen is.

Bij de opstart van Studio El Tigre waren de hoofdactiviteiten voornamelijk grafisch ontwerp, reclameschilderen en decor-ontwerp. Het segment reclameschilderen is één van de spécialtiteiten binnen het bedrijf waarop veel beroep gedaan wordt. Onder de term 'reclameschilder' verstaan we letterschilderen, murals, krijttekeningen, raambeschilderingen, e.a. Een opsomming van de onuitputtelijke mogelijkheden en technieken binnen deze branche is onbegonnen werk, daarom verwijzen we u graag door naar de categorie letter- reclameschilder onder de rubriek portfolio. Daar kan u aan de hand van reeds gerealiseerde werken een uitgebreid beeld krijgen van de mogelijkheden aan technieken.

Ondertussen hebben we ons reeds gedurende een aantal jaren ook toegelegd op de tradionele belettering en grootformaatprints. Met de beschikbare apparatuur namelijk een snijplotter en de nieuwste Mutoh ecosolventprinter kunnen we alle mogelijke toepassingen aan. Van voertuigbelettering, raamstickers,signalisatie tot grootformaat prints voor binnen en buiten, ...

Welkom op deze site.

 

TEAM