de CREATIEVE UNIT

Studio El Tigre is een creatief atelier. Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking wordt alles zoveel mogelijk intern uitgevoerd. Hierdoor kan het ganse ontwerp- en productieproces van nabij op gevolgd worden. Een onuitputtelijke motivatie, creativiteit gekoppeld aan een jarenlange ervaring aangevuld met de nodige materialen en machines zorgen ervoor dat uw project in goede handen is.

DE OPSTART

Bij de opstart van Studio El Tigre (Peter Vercruysse) waren de hoofdactiviteiten voornamelijk letterschilderen, reclameschilderen, grafisch ontwerp en decorbouw. Het segment reclameschilderen is één van de belangrijkste bezigheden gebleven binnen het bedrijf. Onder deze term verstaan we traditioneel geschilderde belettering, murals, krijttekeningen, raambeschilderingen, e.a. Een opsomming van de onuitputtelijke mogelijkheden en technieken binnen deze branche is onbegonnen werk, daarom verwijzen we u graag door naar de categorie letter- reclameschilder onder de rubriek portfolio. Daar kan u aan de hand van reeds gerealiseerde werken een uitgebreid beeld krijgen van de mogelijkheden. Decor- standenbouw, POS vormen ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden, onder decorbouw en ontwerp verstaan we het ontwerpen en uitvoeren van decors volgens thema, in standenbouw/ontwerp leggen we ons vooral toe op kleine tot middelgrote standen in binnen- en buitenland. Het Ontwerpen en uitvoeren van POS-materiaal, gaande van gadgets, display’s, kleinmeubilair, … zowel kleine als grote aantallen.

Nieuwigheden

Ondertussen hebben we ons reeds gedurende een aantal jaren ook toegelegd op de folie-belettering en grootformaat-prints. Met de nieuwste beschikbare apparatuur namelijk snijplotters, Mutoh grootformaatprinter en laminatoren kunnen we alle mogelijke toepassingen aan. Van voertuig bestickering, raam en vloerstickers, signalisatie tot grootformaatprints voor binnen en buiten, ….

Tevens kan u bij ons terecht voor de aankoop van stickers voor zelf-montage en ander publiciteitsmateriaal zoals stoepborden, krijtbordjes voor op tafels, krijtborden, signalisatieborden, vlaggen, banners, e.a.

LETTERSCHILDER (signpainter)

Zoals reeds vermeld was letter- en reclameschilder de start van Studio El Tigre (Peter Vercruysse). Wat begon als bijberoep naast mijn job als grafisch ontwerper in dienstverband groeide al vlug uit tot een volledig zelfstandige activiteit en dit sedert 2004. Nog steeds is letterschilderen, murals, krijttekeningen, … één van onze hoofdactiviteiten. Op de website wordt onder de rubriek diensten een beknopte samenvatting gegeven over de verschillende technieken. In de portfolio vindt u een selectie van uitgevoerde werken. Werken kunnen uitgevoerd worden aan de hand van een aangeleverd ontwerp of beginnend met het maken van een ontwerp. Aan de hand van een voorafgaande analyse (ondergrond, gewenste effect, ontwerp, onderwerp, …) wordt de gepaste techniek en materiaal gekozen.

welkom op de website van studio el tigre.
we wensen u veel surfplezier op onze site en hopen u met onze aangeboden activiteiten van dienst te kunnen zijn.

• Letter- en reclameschilder • Grafisch ontwerp en webdesign • Belettering • Stand- & decorbouw • Ontwerp en uitwerking POS-materiaal.