GRAFISCH ONTWERP

slider_01

Als grafisch vormgever help ik u graag uw boodschap efficiënt te communiceren en uw doelstellingen te bereiken. Tot onze klanten behoren zowel grote als kleine organisaties. U kan bij ons terecht voor totaalprojecten of voor een specifiek onderdeel van uw campagne.

WERKWIJZE
Eerst volgt een kennismakingsgesprek waar er geluisterd wordt naar uw verhaal. Daarna wordt een plan van aanpak opgesteld en maken we een correcte offerte. Afspraken worden gemaakt bij de start van een project. Van start gaan? We bezorgen u een aantal voorontwerpen, voorzien feedback-momenten en passen de ontwerpen aan waar nodig. Als alles naar wens is zorgen we voor een definitieve oplevering.

SAMENWERKING
U wordt intensief betrokken bij het ontwerpproces. U wordt regelmatig uw mening gevraagd tijdens de ontwerpfase. Een goede samenwerking tussen ontwerper en klant is essentieel voor goede en krachtige ontwerpen.

AANGEBODEN TOEPASSINGEN:
Logo & huisstijl / drukwerk / illustraties / POS materiaal / verpakkingen / basis websites / digitale publicaties/ e.a.


LETTER- & RECLAMESCHILDER

diensten_letterschilderLetter- reclameschilderingen ook wel gekend onder de engelse term sign-painting vormt de core-business binnen de firma Studio El Tigre en dit gedurende reeds vele jaren. Handlettering en reclameschilderingen eisen hun plaats nog steeds op. De technieken, materialen, ondergronden, formaten zijn eindeloos evenals de toepassingen. Bovendien zorgt het handmatige van deze ambacht en de gebruikte materialen voor een levendig en artistiek karakter. De toepassingen kunnen zowel voor de lange als voor de korte termijn, hier is de keuze verf van belang. Niet enkel verf kan ingezet worden als materiaal ook kan gebruik gemaakt worden van krijt, potlood, verfstiften, enz.

Hieronder een kleine toelichting:

LETTER-/RECLAMESCHILDER
Enamelverf, lakverf, acrylverf,... op de meest uitéénlopende ondergronden zoals bv.: muren (binnen en buiten), hout, glas, metaal (carosserie),...

THEMABESCHILDERINGEN (glas, panelen, muren,...)
Openingen, halloween, eindejaar, valentijn, pasen, enz. Hier wordt meestal watergedragen verf gebruikt zodanig dat deze illustraties makkelijk te verwijderen zijn achteraf.

AIRBRUSH
Dit is een techniek waarbij de verf gespoten wordt met een pistool,dit uit de vrije hand of met losse of vaste maskers. Deze techniek wordt veel gebruikt voor het creeëren van achtergronden en speciale effecten of voor het spuiten van 3D-sculpturen.

DECORSCHILDER & MURALS
Schilderingen voor decors in toneel en event-sector, dit kan zowel op panelen, doek als op voorwerpen. Murals kunnen toegepast worden zowel voor commerciële als niet commerciële toepassingen en dit zowel binnen als buiten.

KRIJTTEKENINGEN
Hier worden de teksten/illustraties in krijt (of permanent pastelpotlood) geplaatst op een zwarte of donkere ondergrond  (meestal zwarte krijtverf).


BELETTERING EN FULL-COLORPRINTS

slider_02

 

De wereld van de gesneden folie en de full-colorprints staat niet stil!!! Voortdurend worden nieuwe technieken en toepassingen mogelijk. Door de aanschaf van de nieuwste Mutoh valeujet grootformaatprinter serie x kan u de beste printkwaliteit tegen een concurrentiële prijs aangeboden worden. Door de jarenlange ervaring kan uw project van ontwerp tot realisatie met de nodige zorg behandeld worden.

Hier volgt een greep uit het gamma dat u aangeboden wordt: 

VOERTUIGBELETTERING:
Personen‐ en bestelwagens, autocars en stadsbussen, vrachtwagens, trailers, kippers en citerne’s, vaar‐ en vliegtuigen, enz.
De belettering op bedrijfsvoertuigen leent zich uitstekend tot het adverteren.

RAAMBELETTERING
Raamdecoratie, etalages, glasfolie (uv-werend en inbraakvertragende folie), zandstraalfolies, point of sale (kortstondige campagnes), enz

WANDDECORATIE
Peesdoeken, muurstickers, enz

STICKERS (FULL-COLOR)
Promostickers , vloerstickers , contourstickers, enz.
Dit zowel voor grote als kleine oplages

 


 

DECOR- EN STANDENBOUW

slider_04

DECORBOUW
Uitwerking naar een thema (halloween, eindejaar, huwelijk,...), evenement, festivalpodia, theater, enz. Dit kan éénmalig zijn of meerdere dagen, weken, enz. Realisaties van bepaalde onderdelen kunnen ook Het ultieme doel voor elk decor? Opvallen. Want alleen zo zal uw event uw klanten en bezoekers bijblijven.

STANDENBOUW
Uitwerking van kleine tot middelgrote beurstanden, dit vertrekkend vanaf ontwerp tot volledige uitvoering. Uw beursdeelname succesvoller maken is het doel. Dit begint bij een creatief en efficient ontwerp. Een team van free-lance vakmensen realiseren uw beursstand in maatwerk, modulair zowel nationaal als internationaal. Kwaliteit, respect en vertrouwen zijn de basiswaarden.

 


 

PRODUCT ONTWIKKELING

slider_05

Van idee tot schets, van schets tot uitvoering. Onder product-ontwikkeling verstaan we vooral het ontwerpen en uitvoeren van POS-materiaal. Een eigenzinnig ontwerp en uitvoering van een krijtbord, chalkboards, chalkcubes, enz. 1 of meerdere stuks. Thermometers, freesbee's, .... Met de nodige zorg trachten we uw of onze eigen ideeën vorm te geven.