Decor/standbouw, pos-materiaal

Decor- en standenbouw

Ontwerp en uitvoering van kleine tot middelgrote beursstanden en decors (evenementen, horeca, theather, …) in binnen- en buitenland. Als klant wil je dat uw beursstand de nodige aantrekkingskracht heeft en tevens ook functioneel en laagdrempelig is om uw bestaande en toekomstige klanten te ontvangen, een aangenaam gevoel mee te geven tijdens de onderhandelingen en de voorstelling van uw producten. Daar we ons vooral richten op kleine en middelgrote beursstanden proberen we een zo aantrekkelijk mogelijk pakket samen te stellen.

Plan van aanpak

Briefing/overleg

In overleg met de klant wordt gepeild naar de verwachtingen, ideeën, …. Hoe wil men zich profileren. Gezien worden met uw producten en/of diensten is van het allerhoogste belang tijdens een expo, de beperkte periode van een beursmoment moet optimaal benut worden om een blijvende positieve indruk na te laten bij nieuwe alsook reeds bestaande klanten. 

Een in het oog springende maar tevens ook laagdrempelige beurs-stand wekt de aandacht van potentieële klanten, tevens dient de beurstand ook een aangename functionaliteit te bezitten voor de standhouders en hun medewerkers om een aangename werksfeer te bekomen tijdens deze periode.

Ontwerp

Na een grondige briefing, kunnen we aan de slag voor het ontwerp. De klant wordt nauw betrokken bij het ontwerp-proces. Het ontwerp wordt aangevuld met moodboards, grondplannen, materiaallijsten en materiaalstalen. Zo kom je als klant nooit voor een onverwacht  en onbesproken eindresultaat te staan.

Atelier

Bij een definitieve goedkeuring van  het ontwerp wordt in ons atelier de productie gestart. Door de jarenlange ervaring en opgedane knowhow wordt zoveel mogelijk in eigen huis uitgewerkt. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en onderaannemingen om ons bij te staan indien nodig. De beursstand/decor wordt zoveel mogelijk vooraf voorbereid om een vlotte plaatsing te kunnen bekomen.

Daar we de productie zoveel mogelijk binnenshuis uitwerken kan gedurende het ganse productieproces makkelijk eventueele last-minute aanpassingen uitgevoerd worden. Eènmaal klaar wordt alles zorgvuldig ingepakt voor vervoer.

Opbouw

Voor de opbouw staan we in voor eigen vervoer. Het team dat instaat voor de opbouw ter plaatse heeft door de vele jaren ervaring alle troeven om uw beursstand uit te werken tot een pareltje. De laatste dag van de opbouw wort voorzien voor de oplevering met de klant, eventueel last-minute aanpassingen kunnen  nog doorgegeven worden en aangepast worden. Verder bieden we ook een helpende hand voor het lossen/plaatsen van goederen, bergingmateriaal, enz meegebracht door de klant op de dag van oplevering.

Toepassingen

Standbouw

Stand Volga op Horeca expo

Ontwerp en uitvoering stand Volga (biermerk) op horeca expo te Gent. Stand werd ontworpen en uitgevoerd (op- & afbouw) in opdracht van de van de verdeler Jet Import.

interieur

ontwerp/uitvoering interieur

In opdracht van ‘Ellis Gourmet Burger’ werd voor hun vestiging in Luik een grafische invulling uitgewerkt en uitgevoerd voor hun interieur. Murals en stalen kaders met foto’s.

buitenbar

bar hotel m

Ontwerp en uitvoering (op- & afbouw) van een tijdelijke buitenbar voor het programma ‘Hotel M’ met Marcel Vanthilt voor productiehuis De Mensen en Jet Import.

POS-Materiaal

Van idee tot schets, van schets tot uitvoering. Onder POS (Point of Sale) richten we ons vooral op eigen ontwerpen en uitvoeringen voor diverse branches. Gaande van krijtborden, kleinmeubilair, display’s, … met de nodige zorg trachten we uw of onze eigen ideeën vorm te geven en een aangepast productieproces uit te tekenen voor een zo optimaal productie en kostenplaatje te bekomen. Als klant wordt je bij het ganse proces betrokken van ontwerp, uitvoering tot uiteindelijke oplevering.

Wij werken zowel voor grote als kleine aantallen, bij opdrachten met grote aantallen wordt altijd eerst een demo-model gemaakt, waarop de nodige aanpassingen kunnen uitgevoerd worden, na een volledige goedkeuring op dit demo-model kan het uiteindelijke productie-proces opgestart worden. 

Vele opdrachten worden volledig binnen Studio El Tigre uitgevoerd. Voor specifieke opdrachten wordt indien nodig ook samengewerkt met een netwerk van bedrijven die de nodige apparatuur en knowhow tot hun beschikking hebben om dergelijke opdrachten tot een goed en kwalitatief

Toepassingen:
  • Display’s: uitvoering in hout, staal of een combinatie
  • Barmeubels, staantafels, krukken, … voornamelijk in Steigerhout en braakhout
  • Krijtborden: uitvoeringen in diverse materialen (hout, pvc, staal voor magneettoepassingen,…)
  • Menubordjes: uitvoering in geplooide forex, dibond, hout, …
  • ….

Toepassingen

Mobiele champagnebar

Champagne Lanson

In opdracht van ‘wijnimport Van Hende’ werd mij gevraagd een mobiele compacte bar + beschermkist te ontwerpen en uit te voeren. Daar de bar tegen een stootje moet kunnen is het chassis vervaardigd in gepoedercoat staal. Deze bar plaatst men op interne events, tastings, enz.

Mobiele staantafel

St. Bernardus

Ontwerp & uitvoering van een hoge en lange mobiele staantafel, dit in opdracht van de Kantien uit Melsele & Brouwerij St. Bernardus uit Watou. Het onderstel werd vervaardigd uit brut onbehandeld staal in combinatie met koippelstukken. Het blad is een samenstelling van dik tropisch houten balken voorzien van de branding en eindvernis.

stalen uithangbord

stalen uithangbord

huis hoozee

Stalen uithangborden met een geschilderde lettering/logo in enamelverf. Het bord kan volledig op maat gemaakt worden en voorzien worden van een basiskleur (in poederlak mat of glanzend). Tevens zijn er altijd een aantal borden op voorraad volgens een vaste afmeting en in een zwarte grondkleur (idem voorbeeld), neem contact op voor verder info over deze stockborden.

schommelauto

redbull, jet import

Kinder schommelauto RedBull defender ontworpen en uitgevoerd op vraag van Jet Import, Lauwe. De Redbull Defender is de mobiele dj-booth van deze firma en is op menig event te zien.

bij ons is uw project in goede handen.
Daar sommige opdrachten te groot zijn om dit alleen uit te voeren, werken we in specifieke opdrachten samen met een aantal gespecialiseerde onderaannemers.

Voor pos-materiaal verzorgen we zowel het ontwerp als de volledige uitvoering, zowel op grote als op kleine oplages. bij de uitvoering van pos-materiaal wordt steeds een demo-model gemaakt waarop de nodige aanpassingen kunnen gemaakt worden. Na goedkeuring van dit model wordt het productieproces gestart.