Letterschilder

Studio El Tigre was bij de opstart vooral actief als letterschilder, ook nu is het nog onze belangrijkste activiteit en hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd om uw project/opdracht optimaal uit te voeren. Een geschilderde belettering/logo/illustratie geeft een look die met het overaanbod aan divers print-materiaal moeilijk te benaderen is. De toepassingen zijn eindeloos en hebben een veel hogere duurzaamheid dan print-materiaal. De toepassingen kunnen een permanent als tijdelijke eigenschap hebben. Offertes worden berekend op grootte, materiaal (verfkeuze), plaats en hoogte. Diverse technieken: schilderen, krijt, potlood, stift, stencils, airbrush,…. 

Toepassingen:
  • Geschilderde gevelbelettering: dit op diverse ondergronden (steen, glas, staal, hout,…).
  • Raambeschilderingen volgens thema (eindejaar, halloween, valentijn, vakantie,…).

Murals

Murals of muurschilderingen. Illustraties geschilderd op muren zowel binnen als buiten, volgens eigen ontwerp of aangeleverd ontwerp. Diverse technieken: schilderen, stencils, stift, krijt, airbrush, mixed techniek, ….

Krijttekeningen

Dat een handlettering geplaatst in krijt-effect een eye-catcher is, is een open deur intrappen. Niet enkel tekst maar ook logo’s en illustraties kunnen in deze techniek geplaatst worden. De levensduur van de illustratie in krijt is afhankelijk van het gebruikte materiaal en de plaats (binnen of buiten). De krijttechniek leent zich ook in combinatie met andere technieken (kleefband, stiften, ….). 

Krijttekeningen kunnen gezet worden permanent of tijdelijk (krijtborden, stoep, events, photoshoot, …). Tijdelijke tekeningen kunnen in krijt geplaatst worden, permanente worden beter in verfstiften of in potlood geplaatst. De illustraties kunnen zowel in wit als in kleur geplaatst worden.

studio el tigre is begonnen als een letter- en reclameschilderbedrijf. Het was en is altijd de grootste passie gebleven binnen mijn werkzaamheden. En tot op heden mijn voornaamste beroepsactiviteit.

• Letterschilderen • Murals • Krijttekeningen (stift, permanent potlood)
• Raambeschilderingen (eindejaar, halloween, valentijn, verlof, enz.)
• Stencil-art • Airbrush-toepassingen, ….