EVEN VOORSTELLEN

Studio El Tigre is een full-service reclame bureau. Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking wordt alles zoveel mogelijk intern uitgevoerd. Hierdoor kunnen we het ganse ontwerp- en productieproces van nabij op te volgen. Een onuitputtelijke motivatie, creativiteit gekoppeld aan een jarenlange ervaring aangevuld met de nodige materialen en machines zorgen ervoor dat uw project bij ons in goede handen is.

Bij de opstart van Studio El Tigre waren de hoofdactiviteiten voornamelijk grafisch ontwerp, reclame schilderen en decor-ontwerp. Het segment reclame schilderen is één van de spécialtiteiten binnen het bedrijf waarop veel beroep gedaan wordt. Onder de term 'reclameschilder' verstaan we letter schilderen, murals, krijttekeningen, raambeschilderingen, e.a. Een opsomming van de onuitputtelijke mogelijkheden en technieken binnen deze branche is onbegonnen werk, daarom verwijzen we u graag door naar de categorie letter- reclameschilder onder de rubriek portfolio. Daar kan u aan de hand van reeds gerealiseerde werken een uitgebreid beeld krijgen van de mogelijkheden aan technieken.

Ondertussen hebben we ons reeds gedurende een aantal jaren ook toegelegd op de traditionele belettering en grootformaat-prints. Met de beschikbare apparatuur namelijk een snijplotter en de nieuwste Mutoh ecosolvent printer kunnen we alle mogelijke toepassingen aan. Van voertuig belettering, raamstickers, signalisatie tot grootformaat prints voor binnen en buiten, ...

Welkom op deze site.

TEAM